696990yz5dgbs1fv.gif

Tein Pyhäinpäivän kunniaksi joulutorttuja ja muffineita!
Ja kyllä maistui hyviltä... =)
2031946.jpg

Hedelmäiset Piparimuffinit

20kpl

2dl siirappia
2tl kanelia
2tl jauhettua kardemummaa
200g margariinia/voita
3dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
1tl soodaa
10kpl kuivattuja aprikooseja (jätin pois)
2 kananmunaa
1dl rusinoita (jätin pois)

1. Mittaa sirappi ja mausteet kattilaan. Kiehauta seos.
Lisää joukkoon paloiteltu rasva ja anna sulaa
miedolla lämmöllä.
2.Sekoita jauhot ja sooda keskenään.
Paloittele aprikoosit.
3. Vaahdota kananmunat.
4.Erota jauhoseoksesta ½dl ja sekoita se rusinoiden ja
aprikoosipalojen joukkoon.Lisää jauhoseos
siirappi-rasvaseoksen kanssa vuorotellen
munavaahtoon. Lisää lopuksi jauhotetut hedelmät.
Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina vuokiin.
5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla15-20 min.
Koristele jäähtyneet muffinit joko
tomusokerilla tai sokerikuorrutteella ja
erilaisilla koristerakeilla.

P.S. Ihania nuo BRUNOn Italialaiset muffinivuoat =))


696990yz5dgbs1fv.gif