Geishamousse 4 munan kakkuun
4 dl vispikermaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
5 kpl Geisha-patukkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Pehmitä toisessa kulhossa tuorejuusto ja lisää joukkoon sulattettu suklaa.
Sekoita joukkoon vielä vaahdotettu kerma.
Geishamousse:
4kpl (44g/kpl) geisha suklaapatukoita
1prk vaniljatuorejuustoa
1prk flora vispiä
vanilja aromia
ripaus sokeria
4 liivatelehteä
½dl vettä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Sulata suklaa mikrossa ja anna jäähtyä.
Vaahdota flora vispi ja mausta vanilja aromilla ja ripauksella sokerilla.
Purista liivatteet kuiviksi ja liota ne kiehuvaan veteen, anna liivateseoksen jäähtyä hetki.
Notkista tuorejuusto ja kaada joukkoon liivateseos ohuena nauhana.
Yhdistä vaahdotettu flora vispi ja tuorejuustoseos. Kääntele joukkoon suklaa.
Geisha-mousse
100g Geisha suklaata (1 levy)
250g mascarponea
250ml Flora vispiä
Sulata suklaa ja sekoita se mascarponen joukkoon.
Vaahdota Flora vispi ja lisää se suklaa-mascarpone seokseen.