MINTTUKROKANTTI PALAT:
Pohja:
6 munaa
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
5 rkl kaakaojauhetta
1 tl suolaa
200g sulatettua margariinia tai voita
1 1/2 dl kermaa/maitoa
3/4 dl mariannerouhetta
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
levy marabou minttukrokanttisuklaata
(pari rkl kermaa, voi jättää poiskin)
2 dl tomusokeria
mariannerouhetta jos haluaa
Kostutukseen:Maitoa
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, yhdistä kuivat aineet ja
lisää joukkoon, lisää lopuksi vuorotellen sula rasva ja kerma.
Sekoita hyvin ja nopeasti, vältä liikaa vatkaamista.
Paista 175 asteessa noin 15-20 min. - Kuorruta jäähtynyt pohja. Vatkaa juusto notkeaksi ja
sulata suklaa (kerman kera) mikrossa, lisää juuston sekaan. - Lisää muut ainekset ja levitä pohjalle. Koristele halutessasi!