Tiikerikääretorttu

Pohja:
5 munaa
1½dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Ruskea taikina:
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte:
100-170g talous- tai maitosuklaata
1 prk(250g) maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään (ei kaakaojauhetta)
ja lisää ne muna-sokerivaahtoon.
3. Jaa taikina kahteen osaan. Siivilöi toisen taikinan joukkoon kaakaojauhe.
4. Laita taikinat eri pursotuspusseihin ja tee päähän reikä.
5. Pursota vaalea taikina voidellun leivinpaperin päälle pellille raidoiksi vinottain
pellin kulmasta vastakkaiseen kulmaan jättäen väleihin tilaa ruskealle taikinalle.
6. Pursota kaakaotaikina vaaleitten väleihin.
7. Paista 225 asteessa 7-10min.
8.Kumoa  leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
9. Valmista täyte. Sulata suklaa ja sekoita se rahkan joukkoon.
Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
10. Levitä seos jäähtyneen kääretorttupohjan päälle.
Kääri rullaksi leivinpaperin avulla.